Atenție, femeie liberă arătoasă!

Femeia liberă este o specie a regnului Femeie, având caracteristica principală neimplicarea într-o relație cu un bărbat.

Femeia liberă are două subspecii: Femeia liberă nicicum și Femeia liberă arătoasă. Femeia liberă nicicum nu prezintă niciun fel de pericol pentru societate. În schimb, Doamne ferește-ne de Femeia liberă arătoasă. Este un pericol public, femeile aflate într-o relație temîndu-se excesiv și nefundamentat de ea.

Femeile care o întâlnesc din când în când la sindrofii povestesc cu ea pentru a o ține ocupată și, astfel, indisponibilă masculului aparținător. După sindrofie, stenograma discuției prezentată concubinului nu conține niciun element admirativ.

Prietenele ei au grijă să nu o scoată la întâlniri în trei. Din nou, Doamne ferește, să o iei cu tine în casă, în caz că are nevoie! Toate suratele îmi, pardon, îți, vor spune că ești inconștientă. Ele presupun că relația ta depinde doar de factori externi și că masculul este total lipsit de conștiință, valori sau voință în fața Femeii libere arătoase.

Aceleași prietene îi ascultă cu jind, dar cu milă, poveștile despre aventurile amoroase, fericindu-se de câte ori se întorc în cuib, la căldurică, după întâlnirile cu ea.

Cînd este acaparată de un mascul toate femeile din haită respiră ușurate, dorindu-și sincer și din inimă ca acesta să-i fie sufletul-pereche. Sunt întotdeauna interesate de relație și zâmbesc liniștite că El, deși nu este prezent într-un anume moment, există și coexistă.

Nimic nu se schimbă odată cu trecerea vremii. Poate doar puțin din elasticitatea pielii. Indiferent de vârstă, Femeia liberă arătoasă este periculoasă. Și în haitele în care vîgetImage (2)rsta medie este trecută de 50 de ani, Femeile libere arătoase sunt evitate, conviețuirea în cupluri fiind mult mai comodă, deci ușor de acceptat.

Femeia liberă arătoasă are totuși un mic noroc – existența speciei Femeia inteligentă –, reușind astfel să conviețuiască frumos. Însă vestea proastă este că Femeia liberă arătoasă nu este pe cale de dispariție, ci, dimpotrivă, pare să fie prezentă în tot mai multe comunități, acceptarea și integrarea ei părând să fie cea mai bună soluție pe termen lung.

Să ne trăiești și să ne înflorești, liberă sau cum vrei tu, femeie frumoasă!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s