Vrei un bărbat să mute munții din loc?

Există femei care visează la bărbați pe care nu i-au avut niciodată. Există femei care visează la prinți șarmanți în armuri, la bărbați cu mersul apăsat care “€œvor, pot, își iau, cer (?) și luptă până la capăt”.

Ce perspectivă sumbră pentru o femeie a€“ să fie complet exlusă din jocul alegerii!

Acolo unde bărbatul vine de la război, cu mersul apăsat, mirosind rînced, își pune armura în cui și, fără să se spele, “își ia” soția pe la spate“ fără prea multe atingeri, după care îi ordonă să-i gătească ceva, ea neavînd voie să comenteze (deh, datoria conjugală). Asta da, nostalgie, ăsta da, bărbat puternic! Asta da, femeie pasivă!

Ce s-a întâmplat cu scuturile și cu armele? Nimic! S-au mutat la muzeu. Bărbatul actual nu mai are nevoie de ele. Cavalerul de altă data este acum un Harvey – elegant, inteligent și extrem de periculos atunci când îl calci pe coadă. El luptă doar în business (dacă este nevoit),€“ nu și acasă. Acolo este singurul loc în care nu are chef de războaie.

bărbatul modern

Și totuși, există femei care încă visează la bărbați capabili să mute munții din loc pentru ele. Va dați seamă? Ce așteptări ridicole… Ok, vrei un bărbat capabil să mute munții din loc pentru tine? Iubește un miner! Eu nu am de ce să încerc una că asta. Însă te pot ajută cu drag să urci până în vârful muntelui. Ai idee ce priveliște mișto se așterne la picioarele tale atunci când ajungi sus?

Revenind la textul care a “inspirat” acest €œraspuns, aceeași doamnă spune că bărbații s-au transformat din vînători în vînat. Drept urmare, triste și neprihănite, domnițele s-a închis “în turnul propriei feminități” și, tragedie, nu mai are cine să le descătușeze. Mon Dieu! Câtă dramă! Câtă negare! Vă dați seama ce porci sunt bărbații? Ce fătălăi? S-au efeminat și domnițele au rămas cu centurile închise pe trup, supuse eternei ruginiri! Cruntă realitate, apăsătoare depresie!

În concluzie, aș răspunde ferm -€“ da, le-au căzut, le-au ruginit, le-au pierdut! Armurile, coifurile și paloșele. Nu mai avem nevoie de ele. Restul lucrurilor bărbătești sunt tot acolo, la locul lor, și cuvintele dulci, și forța, și erecțiile, și eleganța, și manierele. Numai că ele nu sunt accesibile domnițelor care stau închise în “turnul propriei feminități”, visând la bărbați imaginari; ci femeilor care au înțeles că nu au nevoie de mineri sau de eroi, ci de bărbați capabili să le iubească și să le respecte.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s