calea spre inima barbatului

DVa5LKMNGVoMi-am dat seama: e plină lumea de bărbaţi cu burta plină şi amanti buni.Toţi tipii sinceri pe care îi cunosc eu, însuraţi sau în relaţii îndelungate, mărturisesc că nu mai prea primesc. Panterele pe care şi le-au luat, cu alai sau nu, au devenit pisici de casă, blînde mieluşele sau chiar viţici, după caz. Mai întîi s-au lăsat dezblehuiate oriunde şi oricum, după cum i-a fost pofta bărbătuşului. Că aşa scrie la manualul de sedus bărbatul în scop marital, să te prefaci că eşti perfectă: cultivată şi lubrică precum Ecaterina cea Mare Rusiei, pricepută la gătit ca Radu Anton Roman şi smerită şi degrabă ascultătoare de bărbat ca o fată de pansion. Aşa că s-au prins în dansul împerecherii şi au dansat, cu muzică sau fără, pînă masculul, cucerit, orbit, a îngenuncheat şi le-a luat acasă.

Unde ex-pantera, actuală birmaneză, s-a apucat de gătit, că amorul trece prin pipotă, doar. A şi mîncat, că trebuia să guste, doar nu era să otrăvească bunătate de soţior. Şi în loc să-i facă bărbătuşului amor, i-a mai făcut o supică. Şi în loc de sex oral, o tocăniţă bună-bună, să te lingi pe degete, nu altundeva. Apoi a căzut lată în pat, că gătitul e o treabă grea. Iar pe el, cu burta plină, l-a trecut aşa, ca o toropeală. Dar parcă tot ar fi apucat-o de undeva şi pe femeia vrednică. Că se ştie, vrednicia incită. Dar ea dormea deja. Era tare obosită. Iar de la vaporii inhalaţi şi statul în picioare lîngă aragaz, o mai durea şi căpşorul, sărmana. Şi încet, încet a început să semene tot mai mult cu Radu Anton Roman şi tot mai puţin cu Ecaterina.

Într-o seară, după o sălăţică mai uşurică, aşa, şi un cadou consistent, cînd a prins-o aproape dispusă, a reuşit să îi amintească cum se iubeau ei doi la început. Dar a rămas gravidă. Şi cu burta mare, nu se face să faci. Apoi a născut, a rămas cam măricică pe ici, pe dincolo, a alăptat copilul 3-4 ani, cît a citit că fac mamele adevărate şi nici cînd e copilul mic şi doarme în pat cu tine, cum scrie la cartea de attachment parenting, nu se cade să cazi. Pradă poftelor şi ispitelor, desigur. Lui i se pare că nu a mai atins-o din cretacic, dar ea crede că încă e devreme, nu e pregătită. În schimb îi face nişte ciorbe, de-men-ţă! Şi nişte fripturi aşa de reuşite… Au amîndoi burtă, acum chiar nu mai are rost să se chinuie, nici nu mai ajung unul la celălalt bine. Şi ea nici nu s-a mai epilat demult, că a auzit că nici nemţoaicele nu mai fac asta, îţi răpeşte din timpul de gătit ca să îţi faci soţul fericit. Iar blonda de la biroul de vizavi e disponibilă şi are nişte craci demenţiali, perfect epilaţi.

Cei care cred că vecinul e mai norocos, că nevestei lui îi place şi stă, cel mai probabil se înşală. La ăia unde se întîmplă, se aude şi certamente sunt încă la început. Am văzut eu pe discavări. După ce se mărită, femeilor le scade libidoul, iar după ce fac şi copii, le intră în moarte clinică. De parcă nu ar fi de ajuns că majoritatea sunt de plastic în aşternut, oricum. Aşa au apărut pe lume amantele, e limpede ca zorul zilei de iulie. Cîtă ciorbă să şi mănînci?

Au trecut atîtea mii de ani şi majoritatea femeilor nu s-au prins ce vor bărbaţii. Bărbaţii vor sex. Vor şi mîncare, însă, dacă nu te descurci în bucătărie, te iartă mai uşor, că e şaormeria aproape. Şi sexăria e aproape, dar parcă e de preferat cînd iese să meargă să ia de-ale gurii, nu de-ale ştoiului.

Şi pînă la urmă, sexul e mai fain şi mai sănătos ca kebabul, de ce nu i l-ai da? Trage un pic de tine şi mai dă-i-l şi lui. Ţi-l dă înapoi după aceea, oricum.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s